Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden: 

Door een of meerdere artikelen bij mij te bestellen, verklaar je automatisch akkoord te gaan met de volgende voorwaarden.

Je privacy: Je kunt van mij verwachten dat ik discreet met je gegevens omga en deze niet aan derden verstrek en uitsluitend gebruik om je bestelling af te handelen.
Koopovereenkomst: wanneer je een bestelling aan mij hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaats gevonden.
Wil je je bestelling alsnog annuleren dan kan dit kosteloos binnen 24 uur. Ik behoud het recht voor, bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren. 

Aanbieden en prijzen: Aanbiedingen van artikelen gelden zolang de voorraad strekt. Ik behoud het recht om teksten, prijzen en artikelen te verwijderen, te wijzigen of te veranderen, alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van typefouten. Alle op de webshop vermelde prijzen zijn in euro`s en inclusief BTW. Voor de verzendkosten, zie kopje “Verzendkosten”.

Bestellingen: Indien producten op voorraad zijn is de levertijd minimaal 2 dagen en maximaal 7 dagen. Het kan soms voorkomen dat één of meerdere artikelen niet direct leverbaar zijn. Indien dit het geval is houd ik de bestelling aan. Ik bericht je over de stand van zaken via e-mail. Mocht een artikel uitverkocht zijn, ontvang je hierover bericht.

Betaling: Ik accepteer alleen nog maar vooruitbetalingen. Zodra je de bestelling bij mij hebt geplaatst, ontvangt je een bestelbevestiging met het bedrag wat aan bestellingen geplaatst zijn en de gegevens met betrekking tot de betaling. Ik verzoek je wel vriendelijk om de betaling binnen 7 dagen na je bestelling te doen. Ik stuur nog 1 herinnering, maar na 7 dagen verwijder ik de niet betaalde bestellingen uit mijn systeem.

Pakjes zoals eindproducten en accessoires worden verzonden vanuit Spanje via de post. Mocht het voorkomen dat een bestelling zoekraakt, dan ligt de verantwoordelijkheid bij de post. Maar ik zal mijn uiterste best doen om het pakje op te sporen. Mocht het zo zijn dat je verkeerde gegevens hebt ingevuld bij je bestelling, dan ben ik niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging. De post in Nederland en Belgie bieden je pakketje vaak een tweede maal aan op je afleveradres. Mocht je niet in staat zijn het bestelde te ontvangen, dan heb je drie weken de tijd om het pakketje op te halen op het postkantoor. Ik doe mijn uiterste best om de aangeven levertijd, van 2 a 7 werkdagen, te realiseren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook, ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling te annuleren, en het reeds betaalde wordt terug gestort op je bank/girorekening. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade die je mocht lijden doordat de levering niet op het door jou opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Ruilen: Door kleurinstelling en mogelijkheden van je beeldscherm, kunnen de kleuren van de door mij geplaatste foto`s in mijn shop niet voor 100% gegarandeerd worden. Retourneren op kleurafwijking kan derhalve niet geaccepteerd worden, hopelijk hiervoor je begrip.

Reclames en aansprakelijkheid: Je hebt de verplichting om bij aflevering te inspecteren of de artikelen beantwoorden zoals overeen gekomen. Indien dit niet het geval is, neem je binnen 24 uur, via e-mail contact met mij op. Indien blijkt dat de artikelen niet overeenkomen zoals afgesproken, kan ik de desbetreffende artikelen tegen retournering vervangen door nieuwe producten dan wel de aankoopwaarde terugstorten op je bankrekening. Indien je een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht deze binnen 14 dagen na ontvangst aan mij te retourneren. Deze retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd indien het artikel onbeschadigd is. Tevens zijn de verzendkosten van retournering voor je eigen rekening.

Patronen worden digitaal verzonden. Mocht je geen printer hebben, dan verzend ik de patronen vanuit Spanje met de post.
Hiervoor bereken ik de gebruikelijk posttarieven, daarboven bereken ik ook inkt en papier. Mocht het voorkomen dat een bestelling zoek raakt, dan ligt de verantwoordelijkheid bij de Post. Mocht het zo zijn dat je verkeerde gegevens hebt ingevuld bij je bestelling, dan ben ik niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging. De Post zal het pakketje twee maal aanbieden op je afleveradres. Mocht je niet in staat zijn het bestelde te ontvangen, dan heb je drie weken de tijd om het pakketje op te halen op het postkantoor. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade die je mocht lijden doordat de levering niet op het door jou opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Mocht het voorkomen dat je p.o. een verkeerd patroon hebt besteld, dan kun je mij dat direct melden. Is het patroon reeds verzonden, dan kan ik het geld niet terugstorten. Dan bestaat de mogelijkheid het juiste patroon alsnog te bestellen en af te rekenen.

Copyright: Het is verboden om afbeeldingen en teksten van mijn webshop te gebruiken zonder dat daar toestemming voor is gegeven door de auteur. 

Voor info kun je mailen naar:
dewolgeit@gmail.com.

Betalingen kun je verrichten naar ING rekening nr 124580 t.g.v. Petra Van Lijden - Zeeman, Calonge, Spanje.
IBAN: NL64INGB0000124580, BIC: INGBNL2A

  • Wolgeit Web Shop
© 2013 - 2022 wolgeitwebshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel