ICE YARNS GAREN (VELE SOORTEN EN LAGE PRIJZEN)

ICE YARNS GAREN (VELE SOORTEN EN LAGE PRIJZEN)

Het goedkoopste adres voor al je ICE Yarns garen dat je op 3 verschillende wijzes kunt bestellen:

1. Keuzes tussen heel veel pakketten, maar die bestel je niet via deze shop maar via een andere shop van mij. Je vult dan zelf alle gegevens in. De producten die je daar bestelt, kun je niet met artikelen vanuit deze shop combineren, omdat alle pakketten direct vanuit de fabriek geleverd worden aan je. Ook op deze artikelen wordt dus geen verzendkosten binnen Nederland toegevoegd.

Even een uitleg rond de verzendkosten daar: die lijken hoog, maar hoe meer pakketten je bestelt, hoe goedkoper de verzendkosten in verhouding worden. Als je het bedrag dan deelt door het aantal bollen, dan is de prijs voor de bol nog zeer laag. Bij vragen hierover, schrijf mij dan even, dan stuur ik je wat uitgebreidere info erover met wat rekenvoorbeelden.

Ga dan naar https://wolgeit.yarnshopping.com

Voor omslagdoeken, sjaals, truien, vesten en noem maar op.

De naam wolgeit moet erin staan, is dat niet zo, dan zit je in een andere shop. Dat gebeurt als je een typfout maakt. Er zijn meer dames die dit garen verkopen, maar vragen een hogere prijs ervoor. Via mij ben je goedkoper uit dan bij de leverancier, omdat je via mij geen koers- en Paypal kosten krijgt, maar bij via de bank betaalt.

2. Keuzes tussen enkele kant en klare pakketten die in de aanbieding zijn in en die aanbiedingen gelden dus voor een korte tijd. Soms geldt het maar 1 dag of meerdere dagen.
Af en toe zet ik hier wat garens in de shop die in de aanbieding zijn en die je dus niet via mijn andere ICE YARNS shop hoef te bestellen. 
Deze worden direct vanuit de fabriek in Turkije verstuurd. Hier komt dan ook geen verzendkosten binnen Nederland op. Ik vul dan voor jou allerlei gegevens voor je in en je hebt het dan ongeveer binnen 5 werkdagen in huis. Dit is speciaal voor mensen die het moeilijk vinden in mijn ICE YARNS shop te bestellen en die het dus aan mij overlaten.

3. Losse bollen die komen binnenkort in deze shop te staan. Ik ga een aantal merken los verkopen, je hoeft dan geen pak aan te schaffen en op die manier kun je dan leuk combineren met wat andere garens. Het is ook de bedoeling dat ik wat kant en klare pakketten ga verkopen van verschillende garencombinaties.

Ik heb een ICE Yarns groep waar je lid van kunt worden op Facebook

https://www.facebook.com/groups/iceyarns

Mocht je niet vinden wat je zoekt: schrijf mij dan even via dewolgeit@gmail.com

Hier ook wat voorbeelden van een enthousiaste klant die hele mooie truien en vesten maakt van het ICE Yarns garen.

Wordt even lid van mijn ICE Yarns groep op FB om al deze mooie truien te zien en welk garen je erbij nodig hebt.

 

Wordt even lid van mijn ICE Yarns groep op FB om al deze mooie truien te zien en welk garen je erbij nodig hebt.

 

  • Wolgeit Web Shop
© 2013 - 2022 wolgeitwebshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel