ICE Yarns losse bollen verkoop

Hier zet ik wat garens neer die ik per bol verkoop. Dat kunnen de volgende bollen zijn:

1. Garens die ik het hele jaar verkoop en die in pakken ook het hele jaar te koop zijn, alleen kan het zijn, dat ik nog een paar kleuren in huis heb en die je niet via een heel pak kunt aanschaffen, omdat daar de kleuren (tijdelijk) uitverkocht zijn. Dus het kan een voordeel zijn als je hier toch nog 1 of 2 bolletjes kunt aanschaffen die je net nodig hebt om een project af te maken.

2. Garens die er tijdelijk zijn en waarvan ik denk dat het leuk is om de aan te schaffen, maar waarvan je er maar een enkele van nodig hebt om iets op te fleuren, of gewoon omdat je er maar een beetje van gebruikt.

3. Garens die ik samen heb gesteld als een combinatiepakketje. Dat houdt in, dat ik wat leuke garens bij elkaar hebt gezocht die je dan met een grotere brei- of haaknaald kunt maken en dus lekker snel klaar bent, maar dat wel een leuk effect geeft. Heel hot zijn b.v. de Bernadette vesten die je met meerdere draden breit.

4. Restgarens. Bolletjes die ik zelf overgehouden heb van diverse projecten en die ik dan opruim.

Voor de vaste klanten van de ICE groep op FB geldt een korting van 20% op alleen de losse ICE Yarns bollen. Wat die code is, krijg je te zien als je lid bent van die groep en dus ook 2 maanden lid bent en een aantal keren hebt besteld. Voor de duidelijke regels zie de groep.

https://www.facebook.com/groups/iceyarns

Ik heb een aparte webshop voor volledige pakketten ICE Yarns garen, die rechtstreeks uit Turkije komt en kan dus niet gecombineerd worden met artikelen uit deze shop. En daar kun je alleen complete pakketten bestellen van 2, 4, 6, 8 of 10 stuks. 

Dat is deze link naar de shop voor pakketten

https://wolgeit.yarnshopping.com

 

  • Wolgeit Web Shop
© 2013 - 2022 wolgeitwebshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel